top of page
26/10/19 - Thirty and Thirsty Presents DJ Jean

Wanneer:   26-10-2019

Hoelaat:     20:30 tot 02:00

Waar:         Fidei et Arti - Oudenbosch 

Tickets:      VVK: €12,50, Deurverkoop: €15,00 

Verkoop:    www.fideietarti.nl - Aan de kassa bij Fidei et Arti

Line-up:

DJ Jean & MC Maron Hill

Yes, yes we've got him. De enige echte Dj Jean en zijn vaste Mc, Mc Maron Hill. Dit duo weet overal een feest te maken. Jean is een van Nederlands meest geboekte dj's en dan hebben we het nog niet eens over al zijn bekende hits. Om er maar een paar te noemen: Feel It, Every Single Day, Love Comes Home, Lift me up en natuurlijk zijn allerbekendste wereldwijde hit ' The Launch" 

Wij zijn trots om Dj Jean & Mc Maron Hill op onze eerste editie van Thirty and Thirsty te hebben en kunnen niet wachten tot  zij samen het dak eraf blazen. 

 

DJ Yiva

De roots van Yiva liggen in Breda, waar menig internationaal doorgebroken dj zijn wieg had staan. Ook Yiva raakte geïnspireerd door het fenomeen house en nam in 2000 voor het eerst professioneel de draaitafels ter hand, als dj in café De Bushalte in Breda. Al snel richte Yiva zich ook op andere muzieksoorten en werd hij de allround dj die hij nu is. Of het nu de Spicegirls geremixt is met de Macarena en weer door naar een zwoele R&B plaat. Voor Yiva is niks te gek. Het is daarom ook niet zo vreemd dat hij op menig feest en event heeft mogen draaien. Van verjaardagen tot kroegen zoals Cafe Janssen en de Graanbeurs en de HBO intro voor 10.000 studenten tot misschien wel 1 van zijn eigen hoogtepunten: Het voorprogramma van mede Bredanaar en collega DJ Hardwell in Ushuaïa op Ibiza. 

Meez

Als Oudenboschenaar in hart en nieren zal Meez de opening van de avond voor zich nemen. Vroeger draaide hij al op veel feesten en partijen en hij zal deze avond weer laten zien dat hij het niet verleerd is. Met diverse spontane optredens in Taipei, Canada, Zuid-Afrika  en vele andere plekken ter wereld weet hij altijd de eerste voorzichtige voetjes van de vloer te krijgen. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page